De voor- en nadelen van refurbished iPhones

Alle blogs en artikelen

Phone House werkt samen met Forza Refurbished. Zij werken enkel met de meest toonaangevende refurbished Apple leveranciers van de Benelux. Refurbished betekent letterlijk ‘gereviseerd’. Er wordt dus niet zomaar een doekje over een tweedehands telefoon gehaald, waarna het vervolgens een refurbished toestel wordt genoemd. Zodra de toestellen binnenkomen worden ze door slimme robots en experts getoetst op 50 kritische eigenschappen. Indien nodig vinden er reparaties plaats, zodat de binnenkant van de iPhone 100% in orde is. Daardoor merk je als nieuwe eigenaar niet dat je niet de eerste gebruiker bent van de telefoon.

Waarom kiezen voor een refurbished iPhone?

Wanneer je kiest voor refurbished van Forza krijg je net zoals bij een gloednieuwe smartphone, twee jaar garantie. Een refurbished iPhone is tot 60% goedkoper ten opzichte van een nieuwe telefoon. Het is daarmee een betaalbaar alternatief voor mensen die graag een telefoon willen van hoogwaardige kwaliteit voor een lage prijs.

Het is ook nog eens een duurzame keuze. Door te gaan voor een refurbished iPhone van Forza bespaar je maar liefst 27 kilo C02. Zo heb je toch een gaaf toestel, maar denk je ook aan het milieu.

De refurbished iPhones van Phone House kun je los of in combinatie met een abonnement kopen. Je krijgt ook nog eens gratis nieuwe laadaccessoires.

Nadelen van een refurbished smarthone

Wil jij graag een smartphone kopen wanneer ze net zijn uitgebracht? Of vind je het belangrijk om de allernieuwste iPhone te hebben? Dan is refurbished waarschijnlijk niks voor jou. Het duurt namelijk altijd even voor er van het nieuwste model ook refurbished toestellen beschikbaar zijn.

Bij Phone House werken we enkel met A-Grade refurbished iPhones. Deze zijn niet of nauwelijks van nieuw te onderscheiden. Wanneer je ergens anders voor refurbished kiest, dan kunnen er wel zichtbare gebruikerssporen aan je toestel zitten. Er zijn ook partijen die smartphones aanbieden als refurbished, zonder dat er door specialisten naar het toestel wordt gekeken. Je koopt dan eigenlijk gewoon een tweedehands toestel.

Refurbished of nieuw?

Kies jij voor een nieuwe of refurbished iPhone? Onze medewerkers helpen je graag met die keuze. Neem contact met ons op!

Direct contact

Met Phone House West-Brabant

Contactformulier