Ontdek smart home bij Phone House

Alle blogs en artikelen

In ‘De nieuwe wereld’ van Phone House nemen smart home producten een prominente plaats in. Laat je bij Phone House in Steenbergen, Bergen op Zoom, Roosendaal, Etten-Leur of Hoogerheide informeren over de ongekende mogelijkheden en ontdek het gemak en comfort van smart home producten.

Gemak dient de mens

Smart Home producten zijn slimme producten die via al even slimme apps op je smartphone te bedienen en te monitoren zijn. Denk aan het op afstand bedienen van de thermostaat van de verwarming, het checken van de beveiligingscamera’s in of om je huis, het in- en uitschakelen van huishoudelijke apparatuur of verlichting, bediening van de tv, rolluiken, grasmaaier etc. Je kunt het werkelijk niet bedenken of er is wel een smart home toepassing voor verkrijgbaar. Welkom in de nieuwe wereld!

Uiterst effectief en aantrekkelijk geprijsd

“Het mooie van smart home producten is dat je voor een aantrekkelijke prijs hele interessante producten kunt kopen”, vertelt Patrick van Waarde. De filiaalmanager van Phone House Steenbergen noemt als voorbeeld de zeer voordelige alarmsystemen met beveiligingscamera’s uit het assortiment van Phone House. “Je kunt zo’n systeem heel eenvoudig zelf installeren en koppelen met de app op je mobiel. Krijg je ongenode gasten als je van huis bent, dan ontvang je direct het camerabeeld op je smartphone en zo zie je meteen wat er loos is. Je kunt gelijk in actie komen. Uiterst effectief en je zit niet vast aan hoge vaste kosten voor een abonnement bij een beveiligingsbedrijf en/of meldkamer. Dit is slechts één van de voorbeelden van Smart Home. Ik nodig de mensen graag uit in onze winkel om zelf te ontdekken hoeveel gemak en comfort smart home producten kunnen bieden”, aldus Patrick.

Direct contact

Met Phone House Steenbergen

Contactformulier Steenbergen