Opvouwbaar telefoonscherm? De smartphone van de toekomst!

Alle blogs en artikelen

Wie een paar jaar geleden had gezegd dat de telefoon van de toekomst een klaptelefoon zou zijn, werd vast uitgelachen. Nu blijkt niets minder waar te zijn! Steeds meer merken brengen een telefoon uit met een scherm dat je in kunt klappen: een smartphone met opvouwbaar scherm.

Voordelen van een opvouwbaar scherm

Dankzij de ontwikkeling van opvouwbare schermen is het mogelijk om je smartphone als tablet te gebruiken. De Samsung Galaxy Fold is een voorbeeld van zo’n smartphone en tablet ineen. Met het grote scherm kun je niet alleen heel goed video’s bekijken, je kunt er ook meerdere apps tegelijkertijd mee bedienen. Dat maakt snel schakelen wel heel eenvoudig!

Nadelen van een opvouwbaar scherm

Er zijn helaas nog wel wat verbeterpunten aan te merken op deze nieuwe generatie smartphones. Te beginnen met het prijskaartje. Wil jij één van de eerste zijn met zo’n nieuwe smartphone? Dan moet je diep in de buidel tasten, want de meeste smartphones met een vouwbaar scherm kosten minimaal 1000 euro. Daarnaast werkt het vouwmechanisme nog niet helemaal vlekkeloos. Bijvoorbeeld omdat het vouwen niet soepel gaat, of omdat je de vouw goed ziet zitten.

De nieuwste smartphones vind je bij Phone House

Als telefoonspeciaalzaak vinden wij het belangrijk om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes op het gebied van smartphones en telefonie. In ons assortiment mobiele telefoons vind je daarom altijd de nieuwste smartphones. Op dit moment hebben wij bijvoorbeeld de Samsung Galaxy Z Flip in onze collectie. Dit is de tweede Samsung smartphone met een opvouwbaar scherm. Wij verwachten dat steeds meer merken uit zullen komen met innovatieve telefoonschermen. Zo zijn er al wat geruchten dat de eerste oprolbare telefoon binnenkort zal verschijnen. Wij kunnen in ieder geval niet wachten!

Direct contact

Met Phone House West-Brabant

Contactformulier