Phone House helpt bedrijven met thuiswerken

Alle blogs en artikelen

Ondertussen weten de meeste mensen wel dat bij thuiswerken meer komt kijken dan het mee naar huis nemen van een werklaptop. Alles moet ergonomisch op orde zijn, er moeten speciale verbindingen worden gemaakt en ook het stukje telefonie moet worden geregeld. Want wie neemt de vaste telefoon op als er niemand meer op kantoor aanwezig is? Daarbij heeft Phone House al verschillende klanten geholpen!

RITHO Marketing over Phone House

Via de VoIP telefooncentrale zijn wij flexibel in het gebruik van telefonie. VoIP staat voor bellen over het internet. Zo kunnen we ons vaste nummer nu gebruiken via de vaste telefoon op kantoor maar ook via mobiel. We kunnen eenvoudig via een online portal gebruikers toevoegen en alles naar eigen wens indelen, zoals belgroepen, voicemail en een keuzemenu. Het VoIP systeem is gekoppeld aan mobiele telefoons via de Hipper+ app. Via deze app ben je altijd bereikbaar, of je nu op kantoor of onderweg bent. Onze vaste telefoon is eenvoudig door te schakelen naar mobiel en ook vanaf een mobiel kun je bellen met het vaste telefoonnummer van kantoor. 

Support van Phone House

Phone House heeft al verschillende klanten geholpen met een cloudoplossing zoals VoIP. Wij verzorgen naast de installatie ook support. Wilt u meer weten over deze service? Neem dan even contact op met ons op.

Direct contact

Met Phone House West-Brabant

Contactformulier