Phone House Hoogerheide is volledig gerestyled

Alle blogs en artikelen

De vaste klanten van de Phone House vestiging in Hoogerheide zullen zich misschien wel een beetje verbaasd hebben afgevraagd waarom de winkel deze zomer aan de binnenzijde een volledige metamorfose heeft ondergaan. Het was immers al zo’n mooie en moderne telecomspeciaalzaak. Shopmanager Sjoerd Lammerts legt uit waarom het interieur in de winkel volledig gerestyled is.

Ruimtelijke indeling en overzichtelijke presentatie

“Het is nog maar 2 jaar geleden dat Phone House West-Brabant met de vestiging in Hoogerheide verhuisde naar het mooie winkelpand aan de Raadhuisstraat 89. Onze shop werd toen al volledig in de frisse en herkenbare huisstijlkleuren van Phone House opgeleverd en dat gold ook voor het interieur. Dat is ook de reden waarom er bij de recente modernisering aan de buitenkant van de winkel niks is veranderd.”

Nieuwe werelden ontdekken

“Het accent lag de afgelopen maanden vooral op het creëren van wat binnen Phone House ‘de nieuwe wereld’ wordt genoemd. De focus bij de herinrichting van de telecomshop in Hoogerheide was gericht op een meer ruimtelijke indeling en overzichtelijke presentatie van de diverse productgroepen (werelden).”

“In dat opzicht kun je de missie van het Phone House team in Hoogerheide gerust zeer geslaagd noemen. Het is het walhalla voor ‘wereldreizigers’ die kennis willen maken met het nieuwste en beste wat er op het gebied van mobiele telefonie en internet te koop is. De 9 werelden die je in de Phone House vestiging in Hoogerheide kunt ontdekken zijn onderverdeeld in mobiele telefonie, seniorentoestellen, abonnementsvormen van KPN, Vodafone, T-Mobile, Budget Energy, Breedband thuispakketten, Smart Home en service en reparatie. Als klant zie je nu in één oogopslag wat je zoekt.”

“Dat was precies wat wij met het restylen van onze winkel wilden bereiken. Mijn collega’s en ik voelen ons in de nieuwe setting net een soort van reisleiders in plaats van verkoopadviseurs in telecommunicatie. Iedereen is heel enthousiast over het resultaat. Je kunt veel inspiratie opdoen in alle werelden die heel aantrekkelijk worden gepresenteerd, zonder dat je verdwaalt in een labyrint met talloze artikelen waar je eigenlijk helemaal niet in geïnteresseerd bent. Zeker voor oudere klanten en mensen die precies weten wat ze willen hebben is dat ruimtelijke en overzichtelijke bijzonder prettig.”

Phone House Hoogerheide heet je van harte welkom! 

Ben je op zoek naar een nieuwe mobiele telefoon, een aantrekkelijk abonnement voor mobiel bellen en internetten of wil je ontdekken wat je met Smart Home allemaal kunt doen? Shopmanager Sjoerd Lammerts en zijn collega’s heten je van harte welkom in de gerestylde Phone House vestiging aan de Raadhuisstraat 89 in Hoogerheide. Dat geldt uiteraard voor zowel particuliere als zakelijke klanten.