Screenprotector van Phone House biedt extra bescherming

Alle blogs en artikelen

Assistent shopmanager Maarten Rusbach is een vertrouwd gezicht in onze Phone House vestiging in Bergen op Zoom. Maarten legt in dit artikel glashelder uit hoe je het touchscreen van je mobiele telefoon van een extra beschermlaag kunt laten voorzien. De zogenoemde screenprotector is momenteel één van de meest populaire accessoires in onze telefoonwinkels en dat is volgens Maarten niet voor niks.

Pantserglas of slijtvast kunststof

Een screenprotector is in feite een transparante beschermlaag die als extra pantser op het scherm van je mobiel wordt aangebracht. Er zijn screenprotectors van pantserglas. Die zijn precies op maat gemaakt voor specifieke merken en type toestellen. Daarnaast leveren wij My Shape screenprotectors van een slijtvast kunststof. In tegenstelling tot de glazen versies kunnen we dit type protector zelf op maat maken. Zo is deze universeel toepasbaar op alle smartphones en ook op iPads. De uitvoering in pantserglas hebben wij voor de meest populaire toestellen op voorraad in onze winkel of we kunnen die snel in huis hebben.

Beschermende toplaag

De technologie voor extra bescherming van je telefoonscherm wordt ook in de auto-industrie toegepast. Je ziet het als extra bescherming tegen steenslag terug op kwetsbare onderdelen, zoals bumpers, grills, koplampen en voorruiten van auto’s. De slijtvaste kunststof toplaag vormt als het ware een tweede huid op het oppervlak en biedt zo extra bescherming. Wij maken eerst het scherm van een smartphone zorgvuldig schoon en vetvrij. Vervolgens brengen wij een speciale spray aan die de aanhechting van de screenprotector activeert. Na het aanbrengen van de screenprotector gebruiken wij een applicator waarmee wij eventuele luchtbellen tussen het scherm en de screenprotector verwijderen. Je ziet niet dat er een beschermlaag is aangebracht, maar het beeldscherm is wel optimaal beschermd tegen krassen. Om eventuele misverstanden te voorkomen; een screenprotector maakt je mobiel niet waterdicht, maar wel krasbestendig!

Een screenprotector voor smartphone of tablet

Voor het laten aanbrengen van een glazen of kunststof screenprotector kun je zonder afspraak bij één van onze Phone House vestigingen binnenlopen. Afhankelijk van de drukte kun je er gewoon op wachten. Vaak laten onze klanten bij aanschaf van een nieuw mobiel toestel gelijk een screenprotector aanbrengen, maar dat kan natuurlijk ook bij een toestel dat je al in gebruik hebt. Tevens is het mogelijk om een screenprotector die toch onverhoopt beschadigd is geraakt, te laten vervangen door een nieuwe beschermlaag. Ga daar overigens nooit zelf aan beginnen, want je hebt daar echt speciale apparatuur en enige kennis van zaken voor nodig. Voor een My Shape screenprotector van kunststof betaal je € 24,99 en voor een versie van pantserglas zijn de kosten € 29,99. De uitvoering in kunststof kunnen wij eventueel ook om maat maken en aanbrengen op iPads. De prijs daarvoor is afhankelijk van de grote van het beeldscherm. Gezien de hoge mate van bescherming en het feit dat je smartphone of tablet veel langer mooi blijft is het die investering zeker waard.

Protector met fotoprint

In plaats van een beschermhoesje kun je er nu ook voor kiezen om de achterzijde van je mobiel door ons te laten voorzien van een beschermlaag met een persoonlijke fotoprint. Deze nieuwe service bieden wij momenteel aan in onze vestiging in Bergen op Zoom. Het materiaal en het aanbrengen van de fotoprint-protector zijn hetzelfde als bij een screenprotector. Op deze manier is dus ook de achterzijde van jouw smartphone op een decoratieve manier goed beschermd tegen krassen.

Wil jij hier meer van weten? Stap binnen bij één van de vestigingen van Phone House West-Brabant. Mijn collega’s en ik zijn je graag van dienst!