Verkoopadviseur Vincent helpt graag klanten

Alle blogs en artikelen

Voor veel jongeren is het bezig zijn met hun mobieltje een soort van verslaving. Dat geldt zeker niet voor Vincent Disco. De 25-jarige verkoopadviseur bij Phone House in Bergen op Zoom noemt zichzelf een praktische gebruiker. “Ik geniet ervan als ik zakelijke en particuliere klanten zo goed mogelijk kan helpen, maar ik ben niet zo iemand die zelf altijd de nieuwste smartphone per se moet hebben.”

Brede interesses

Vincent is na een werkdag in het servicecenter van Phone House in Bergen op Zoom altijd blij dat hij even niet met mobiele telefoons in de weer hoeft te zijn. “Begrijp me goed hè, ik vind het fantastisch om steeds weer bovenop de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van mobiele telefonie te zitten. Maar naast mijn werk neem ik graag afstand voor andere dingen, zoals fitness, lezen en reizen. Ik heb mijn werk bij Phone House onderbroken om voor langere tijd in Australië rond te reizen. Begin dit jaar ben ik na dat avontuur weer bij mijn werkgever teruggekeerd. Die break werkte voor mij heel verfrissend en de ontdekkingsreis door Australië maakte op mij een diepe indruk. Nu ligt de focus weer op mijn werk en ook dat is elke dag weer een uitdaging.”

Servicegericht

Zelf heeft Vincent uiteraard ook een smartphone in gebruik. “Je kunt mij een redelijk standaard gebruiker noemen. Bellen, appen, mailen, internetten en af en toe de sociale media scannen, meer eigenlijk niet. Ik ben bijvoorbeeld geen gamer en ook niet verslaafd aan Youtube. Voor mijn werk is het natuurlijk wel handig om de ins en outs van de diverse merken en types smartphone goed te kennen. Mensen die bij Phone House binnenkomen verwachten immers een deskundig advies en goede service. Dat ik daar mijn steentje aan bij kan dragen geeft mij veel voldoening. Tevreden klanten, daar doen mijn collega’s en ik het allemaal voor”, aldus Vincent.

Direct contact

Met Phone House West-Brabant

Contactformulier